Foto d'ambientació. Bolígraf i documents

Assessors i Consultors de Pimes

Consell de Cent 446, Entl. 1a
08013 Barcelona
Tel.: 93 246 25 99
Fax: 93 265 34 39

 

Logo Aece   Logo Fapapic
Asociación de Expertos Contables y Tributarios de España   Federació d´Associacions Professionals d´Assessors Fiscals de Catalunya

 

Presentació

Assessors i Consultors de Pimes és una consultoria global i integral, especialitzada en l’assessorament a petites i mitjanes empreses i a empresaris individuals en els àmbits comptable, fiscal, laboral, financer, mercantil, jurídic i en matèria d’organització i gestió empresarial.

En col·laboració amb firmes de primer nivell, oferim també els millors serveis en consultoria de la propietat industrial, consultoria d’assegurances i productes financers.

Assessors i Consultors de Pimes sorgeix per ajudar a les PIMES a arribar més lluny, perquè empreses com la seva puguin comptar amb el millor assessorament i el suport que fa temps estaven buscant a canvi d’uns honoraris ajustats al tipus d’empresa als que van adreçats.

Assessors i Consultors de Pimes comparteix objectius amb vostè, les seves fites són les nostres i els seus problemes i inquietuds també, estar a prop de la seva empresa personalitzant les seves necessitats i oferint-l’hi una relació molt estreta és la nostra principal motivació.

La professionalitat d’Assessors i Consultors de Pimes queda avalada per la satisfacció i la confiança dels nostres clients, petites i mitjanes empreses pertanyents a diversos sectors empresarials.

El nostre sistema de treball i la nostra manera d’entendre l’assessorament al client són criteris que ens diferencien aportant un alt valor afegit.

A Assessors i Consultors de Pimes estem desenvolupant permanentment nous serveis per a que els canvis del seu entorn trobin una resposta sòlida i eficaç.

Els convidem a que contactin amb nosaltres perquè, sense cap mena de compromís per part seva, ens permetin presentar-los la nostra organització i els nostres serveis.